Share Button

Tractari Utilaje – Asiguram clientilor servicii de tractari utilaje, tractari buldo realizate de personal profesionist cu un inalt grad de calificare in domeniu.
Transportam utilaje agricole, utilaje de constructii, stivuitoare, mini excavatoare bobcat, containere, tractoare, remorci agricole, pluguri, instalatii foraj la cele mai mici preturi.

 tractari utilaje slatina olt

tractari utilaje slatina olt

Punem la dispozitia clientiilor servicii detransport utilaje cu ajutorul autospecialelor si utilajelor performante de care dispunem, intervenim de fiecare data in scopul tractarii pentru utilaje si alte activitati care includ aceasta operatiune.

One Comment

  • Din respectul oferit clientului si dorinta de a presta servicii profesionale de tractari auto in Craiova si imprejurimi compania noastra este deschisa non stop, pregatita oricand sa intervina. Tractarea masinii se face in cele mai ridicate standarde de siguranta. Masina este ridicata pe rampa si reasigurata cu chingi astfel ca in timpul transportului autovehiculul sa ramana stabilizat. Garantam servicii calitative!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *